Genieten in je tuin!

Love seats

Tuinbank | Loveseats

Creëer direct een andere sfeer!

Voeg je koptekst hier toe

Droom jij er ook altijd van om zo’n romantische Loveseat in de tuin te hebben staan? Heerlijk wegdromen met jouw partner, kijkend naar de sterrenhemel met een glaasje wijn in de hand. Dat klinkt als ultiem genieten. Op dit soort momenten heb je vaak goede gesprekken en kom je nader tot elkaar. Daar heeft de Loveseat zijn naam ongetwijfeld aan te danken. Loveseats voor buiten komen vaak inclusief heerlijke zachte kussens waardoor het liggedeelte echt als een heerlijk zacht bed aanvoelt.

Loveseat buiten is multifunctioneel 

Een groot voordeel van een Loveseat buiten is dat je hem op meerdere manieren kunt gebruiken. Zo kun je hem overdag als zitgedeelte gebruiken en dan kunnen er dus ook veel mensen op kwijt. ‘s Avonds kun je hem juist als liggedeelte gebruiken en heerlijk ontspannen met een goed boek. Of lekker onder een kleedje kruipen en een filmpje aanzetten. Zo creëer je gewoon je een ware openluchtbioscoop en dat gewoon in je eigen tuin!

Tuinbank | Loveseats .2

Zonnebaden op de loveseats buiten

Als je een echte zonaanbidder bent dan zal je ongetwijfeld met het minste geringste zonnestraaltje in Nederland al in de tuin aan je kleurtje willen werken. Dat gaat natuurlijk wel het makkelijkst als je daar ook een comfortabel meubel bij hebt. Liggend zonnebaden is uiteraard een stuk fijner en handiger dan zittend. Een Loveseat leent zich uitstekend om op te zonnen. Als je gebruik maakt van zonnebrandcrème is het wel verstandig om altijd een handdoek neer te leggen over het kussen zodat het kussen niet vies wordt van zweetresten of zonnebrand resten.

Decoreren met extra kussens

Vaak wordt de Loveseat al geleverd inclusief de zit- of ligkussens. Echter kun je er zelf altijd voor zorgen dat je de Loveseat nog gezelliger aankleedt met een aantal extra kleine kussentjes. Deze kussentjes kun je natuurlijk uitkiezen in verschillende kleuren en maten en geheel naar jouw smaak en bijpassend bij de rest van de tuin. Zo creëer je een heerlijk plekje waar je niet snel meer weg van zult zijn te slaan.

Genieten in je tuin!

love seats

Tuinbank | Loveseats .3
Scroll naar top