Genieten in je tuin!

top 10 tuinbanken

Wie geniet er nu niet van zo’n heerlijke tuinbank op een warme zomerse dag in Nederland? Lekker neerploffen in de zachte kussens en eventjes je ogen sluiten om de indrukken van de dag te verwerken. Ben jij op zoek naar een nieuwe tuinbank om ook zo lekker te kunnen ontspannen? Dan gaat deze top 10 je wellicht verder helpen in jouw zoektocht.

Tuinbank | Blog Top 10 Tuinbanken

1. HOUTEN TUINBANK

Verreweg een van de meest populaire tuinbanken is natuurlijk de houten tuinbank. Deze variant kun je leuk aankleden met stevige gekleurde kussens om er lekker comfortabel op te kunnen zitten. Let er wel op dat je het hout regelmatig behandelt om het zo netjes mogelijk te houden.

2. LOUNGE HOEKBANK VOOR IN DE TUIN

Niet alleen binnen heb je hoekbanken, ook buiten kun je zo’n prachtige hoekbank kwijt in de vorm van een loungeset. Het voordeel van een hoekbank is dat je er veel mensen op kwijt kunt of er lekker met de benen languit op kunt luieren of een dutje doen. Dat is pas genieten met een grote G.

Tuinbank | Blog Top 10 Tuinbanken .2

3. TUINBANK VAN PALLETS

Als je zelf een leuke creatie in elkaar wilt zetten en er niet te veel geld voor uit wilt geven dan kun je eens proberen om zelf een tuinbank te maken van pallets. Je kunt hiervoor speciale kussens kopen die precies de afmetingen hebben van de pallets zodat ze er perfect op passen.

4. ALUMINIUM TUINBANK

Ook de tuinbank is verkrijgbaar in een aluminium variant. Dit meubel past wat beter in een industrieel ingerichte tuin of woning en heeft daarnaast minder onderhoud nodig dan een houten tuinbank.

Tuinbank | Blog Top 10 Tuinbanken .4

5. TUINBANK VOOR KINDEREN

Kinderen vinden het geweldig als zij een eigen bankje in de tuin krijgen waar zij op kunnen zitten. Er zijn veel leuke kinderbankjes verkrijgbaar voor in de tuin. Zo heb je gekleurde varianten van kunststof materiaal , maar ook leuke houten varianten.

6. SCHOMMELBANKEN VOOR IN DE TUIN

Het ziet er niet alleen super knus uit maar is ook nog eens heel erg leuk om te gebruiken. Juist we hebben het over een schommelbank voor in de tuin natuurlijk. Zie jij jezelf ook al helemaal heen en weer schommelen?

Tuinbank | Blog Top 10 Tuinbanken .5

7. VOETENBANKEN

Naast de reguliere bank voor in de tuin waar je met twee of drie personen op kunt zitten kun je ook nog een soort van voetenbankje plaatsen. Deze kun je gebruiken als extra zitplaats door er ook een zitkussen op te leggen of je gebruikt hem als voetenbankje zodat je lekker even de benen kunt strekken en laten rusten.

8. VERSTELBARE TUINBANK

Kun je maar geen keuze maken tussen een tuinbank of een heerlijke ligstoel voor in de zon? Geen probleem! Je kunt namelijk ook voor een tuinbank gaan die je kunt verstellen waardoor het ook een ligstoel wordt. Ideaal voor als je wat minder ruimte in je tuin hebt en je toch zoveel mogelijk comfortabele zit- of lig meubels in jouw tuin ter beschikking wilt hebben.

Tuinbank | Blog Top 10 Tuinbanken .6

9. MODERNE TUINBANK ZONDER LEUNINGEN

Deze tuinbank die goed terecht kan in iedere tuin komt zonder armleuningen en heeft daardoor een moderne uitstraling. Geef jij de voorkeur aan leuningen dan is deze tuinbank dus niet geschikt voor jou.

10. TUINBANK MET LIGGEDEELTE

Heb je geen ruimte voor een tuinbank met hoek maar wil je wel graag languit op tuinbank kunnen liggen? Dan is een tuinbank met liggedeelte ideaal voor jou. Lekker de benen strekken en even helemaal tot rust komen, wie wil dat nu niet?

Tuinbank | Blog Top 10 Tuinbanken .7
Scroll naar top